Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7 op basis van 89 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Harry Etten-Leur 25 dec 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Eerlijke TOPPERS
10
Peter Etten-Leur 01 dec 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Denken goed mee en leveren kwaliteit!
10
Theo St. Willebrord 07 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Klantvriendelijk, gelijk geholpen - startproblemen.
10
Daniel Etten-Leur 13 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Ik had een storing in mijn auto, kon er zonder afspraak terecht en mijn auto hebben ze tussendoor kunnen repareren
10
David Etten-Leur 12 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Allen, Ik heb een super ervaring met dit bedrijf. Echt zeer nette prijzen. Informeren mij volledig en juist, en ik kan altijd snel terecht. Sterker nog, ik ben een keer gratis geholpen toen mijn achterlampje kapot was gegaan. Geen probleem. Ze hielpen mij direct. Ik kan ze niet genoeg aanraden. Een heel tof team werkt daar en ze zijn altijd heel transparant over wat ze gaan doen en wat ze uiteindelijk hebben gedaan. Mijn go-to bestemming wanneer ik een probleempje heb met de auto of een keuring moet laten ondergaan.
10
Sarna Food Oudenbosch 09 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super en snelle service, beleefd team
10
Ed St. Willebrord 06 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Blij verrast, bij het afleveren van mijn auto blek er geen leenauto beschikbaar. Geen probleem, ik werd door een van de medewerkers weggebracht en weer opgehaald. Was tevreden met de reparatie, dus grote beurt, apk en reparatie airco volgde. Zeer tevreden over de service en prijs.
10
Bas Geertruidenberg 28 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Uitstekende service en vakmanschap
10
Peter Etten-Leur 20 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijke en vakinhoudelijke kanjers
10
Dennis van Helden Raamsdonksveer 11 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Na ontvangst met een koffie, werd de ruit netjes op tijd vervangen. Een extraatje was dat ze gelijk alle andere ruiten schoonmaakten (+)
laden...