Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7 op basis van 19 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Pierre Etten-Leur 04 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Mijn motorkap weigerde verder open te gaan dan zo'n 15 cm. Ondanks dat ik mijn auto elders bij een AutoFirst vestiging had gekocht ben ik in Etten-Leur bij Q Autoservice binnengestapt. Mijn probleem werd aangehoord, ik werd vrijwel meteen geholpen en zelfs mijn ruitenwisservloeistof werd bijgevuld. Fijn te constateren dat je nog zo plezierig en welwillend wordt geholpen. Ik kom zeker terug!
10
Marieke Etten Leur 17 jan 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Begin januari pech, ruit kapot. Rondgebeld naar bedrijven en via via hier terecht gekomen. Goede service, lage prijs en snel (dezelfde dag) geholpen. Bekendere bedrijven vroegen soms het dubbele. Rij vrolijk met mijn gerepareerde auto weer verder.
10
Gimano Top Drive Center Mariman Belsele-Waas (België) 25 okt 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zowel de zaakvoerder, Bayram als zijn medewerkers hebben me als nieuwe klant zeer hartelijk verwelkomt. Bovendien heeft de zaakvoerder me, zonder voorafgaandelijke afspraak, me tussen al hun werk in netjes bijgenomen voor het monteren van 20 Inck breedsetvelgen op mijn Mercedes S500-klasse. Naast de supergoede service, opmerkzaamheid en vakkundige montage hebben deze vaklui me terecht gewezen op vervangen van mijn remblokken en uitlijnen van mijn auto, op basis van de slijtage van mijn voormaige velgen en banden. Eens ik aan de kassa passeerde stond ik stomverbaasd van de zeer scherpe prijs in vergelijking tot de geleverde arbeid. Ik ben dan ook zéér tevreden over dit montagebedrijf en zal zeker terug rekenen op hun professionele diensten! AutoFirst Q Autoservice, jullie verdienen 5 volwaardige sterren en een dikke 10 op tien voor service, kwaliteit en prijs. Thank you very much. Bu montaj şirketi kesinlikle herkese tavsiye edilir Ben türkleri severim! Belçika\'dan çok teşekkür ederim. Salam aleicum. Gino :-) ;-)
8,7
Dhr./mevr. Rooks 29 mrt 2018
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
10
Senad Kujovic Oosterhout 19 jan 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij APK bleek flexibel deel uitlaat lek, geen probleem voor deze vaklui. Dezelfde dag alles besteld en vervangen. Daarnaast grote beurt uit laten voeren waaronder schockdempers, remschijven, remblokken, olie, filters en een airco service uit laten voeren. De BMW dealer zelf had het niet beter kunnen doen en dat voor een schappelijke prijs. Professionals die kwaliteit en sevice bieden tegen normale prijzen.
10
Ferdi Hasselt Geertruidenberg 09 aug 2017
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Voor mijn vw Passat uit 2005 onlangs een grote beurt en distributie riem later vervangen. Zeer klantvriendelijk geholpen, volgens afspraak op tijd klaar zijn. Ook wil ik een opmerking plaatsen over de poetsbeurt. Ik durfde er niet meer in te zitten zo schoon dat tie was. En ik kan je vertellen, hij was echt smerig van binnen vanwege mijn werk. Rooklucht eruit en al. Kortom vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen.
10
Grigor Bagdasarian Breda 09 aug 2017
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Direct plaats gemaakt voor het maken van mijn auto. Zeer goede service!!
8,3
Ed 09 aug 2017
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Eerlijk bedrijf met een prima prijs kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk met goede service.
9,3
Ozhan Inan Oosterhout 08 aug 2017
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Afspraak is afspraak!
9,3
Rodney Berg Etten-leur 08 aug 2017
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Super een goede ervaring.
laden...